ANA HOSPITALITY GROUP
REZERVARE CAMERA

REZERVARE CAMERA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

Cererea dumneavoastra a fost trimisa.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Alege data sosirii si data plecarii

Inchide

Sali de conferinta

REZERVA MASA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.
Hotel Golden Tulip Ana Dome vă pune la dispoziţie un centru de conferinţe flexibil format din 4 săli de dimensiuni diferite, desăvârşit să satisfacă toate cerinţele pentru realizarea unui eveniment de succes. Indiferent de natura evenimentului dumneavoastră (training, conferinţă, seminar, prezentare sau lansare de produs) vă oferim logistica necesară şi asistenţă din partea personalului nostru calificat. Sălile au o suprafaţă totală de 430 mp, putând acomoda evenimente cu până la 500 de persoane.

Toate sălile noastre dispun de:
  • instalaţie de sonorizare şi microfoane mobile
  • conexiune internet prin cablu sau wireless
  • videoproiector şi ecran de proiecţie
  • flipchart
  • instalaţie de climatizare
  • lumină naturală şi artificială cu intensitate reglabilă

Pentru detalii suplimentare sau o cerere de ofertă, vă rugăm sa ne contactaţi fie pe e-mail la adresa events@goldentulipcluj.ro sau telefonic la numărul de telefon 0264 545000.

Sala Cupola

Sala CUPOLAare suprafaţa de 304 metri pătraţi (21 m x 14.5 m). Aspectul inedit este asigurat de un design avangardist, pereţi de sticlă neagră şi aparatură tehnică de ultimă generaţie.
Detalii »

Sala Colosseum

Sala de conferinţe COLOSSEUM se armonizează cu aspectul modern al hotelului prin decor unic şi elemente deosebite, cu o suprafaţă de 70 metri pătraţi (11 m x 6 m).

Detalii »

Sala Dome

Sala DOME se înscrie în designul sălii CUPOLA, în aceeaşi ambianţă de căldură şi lumină, cu o suprafaţă de 90 metri pătrati (15 m x 6 m).


Detalii »

Sala Forum

Sala de conferinţe FORUM asigură un cadru intim, dar propice pentru afaceri, având suprafaţa de 30 metri pătraţi (5 m x 6 m).
Detalii »

  Review-uri  

Cel mai confortabil, placut, curat si amical hotel din Cluj-Napoca.
Balai L. 12. jan 2013 Vezi review-ul scanat » Vezi toate review-urile »

  Newsletter  

Abonează-te la acest newsletter pentru a primi ultimele noutăţi şi oferte despre Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca.