ANA HOSPITALITY GROUP
REZERVARE CAMERA

REZERVARE CAMERA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

Cererea dumneavoastra a fost trimisa.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Alege data sosirii si data plecarii

Inchide

Localizare hotel Golden Tulip Ana Dome

REZERVA MASA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.
Situat pe Strada Observatorului numărul 129, în cartierul Zorilor din Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome este uşor accesibil atât cu mijloace de transport în comun cât şi cu maşina. Hotelul Golden Tulip Ana Dome este potrivit atât pentru cei care vizitează Cluj Napoca cât şi pentru cei care vin în călătorii de afaceri, fiind situat la doar 10 minute distanţă de centrul oraşului şi în apropierea unor obiective importante cum ar fi Grădina Botanică, Observatorul Astronomic şi Sigma Shopping Center.

Din ce directie vii?

De la Bucuresti, Brasov, Sibiu, Turda

Coborâţi Dealul Feleacului pe drumul european E60 – drum care după intrarea în Cluj Napoca se numeşte Calea Turzii. La al doilea sens giratoriu viraţi la stânga pe strada Observatorului. După aproximativ un kilometru ajungeţi la hotel, situat pe partea stângă a străzii.

De la Budapesta, Oradea

La intrarea în Cluj Napoca din direcţia Budapesta/Oradea, urmaţi strada Calea Floreşti spre centru. La al treilea semafor viraţi dreapta pe Strada Câmpului. La sensul giratoriu viraţi la stânga pe Strada Frunzişului. Continuaţi aproximativ 2 kilometri iar apoi veţi ajunge la hotel, situat pe partea dreaptă a străzii.

Baia-Mare, Bistrita, Dej

După intrarea în Cluj Napoca din direcţia Baia-Mare/Bistriţa/Dej, urmaţi strada Traian Vuia spre centru. Aceasta se continuă cu strada Aurel Vlaicu iar apoi cu Bulevardul 21 Decembrie 1989. În Piaţa Avram Iancu viraţi la stânga urmând semnele către ieşirea spre Bucureşti. Urcaţi strada Calea Turzii iar la primul sens giratoriu viraţi dreapta pe strada Observatorului. După aproximativ un kilometru ajungeţi la hotel, situat pe partea stângă a străzii.

Satu-Mare, Zalau

După intrarea în Cluj Napoca din direcţia Satu-Mare/Zalău, urmaţi indicatoarele spre centrul orasului şi apoi spre Bucureşti. Urcaţi strada Calea Turzii până la primul sens giratoriu unde viraţi la dreapta pe strada Observatorului. După aproximativ un kilometru, veţi ajunge la hotel, situat pe partea stângă a străzii.

De la Aeroport

Ieşind din Aeroport viraţi dreapta pe strada Traian Vuia. Mergeţi pe strada Aurel Vlaicu care se continuă cu Bulevardul 21 Decembrie 1989. Ajungând în piaţa Avram Iancu, faceţi stânga urmând direcţia pe Calea Turzii. Mergeţi pe Calea Turzii până ajungeţi la sensul giratoriu ce uneşte arterele principale. La sensul giratoriu faceţi dreapta pe strada Observatorului. Parcurgând strada Observatorului, hotelul va fi vizibil pe partea stângă.

Distante fata de principalele obiective

Localizare hotel

- 3 km faţă de centrul orasului
- 3 km faţă de Polus Center
- 4 km faţă de Iulius Mall  
- 1 km faţă de Gradina Botanica
- 1 km faţă de Sigma Center
- 7 km faţă de aeroport
- la capătul liniilor de autobuz 35, 46 şi 50

  Review-uri  

Cel mai confortabil, placut, curat si amical hotel din Cluj-Napoca.
Balai L. 12. jan 2013 Vezi review-ul scanat » Vezi toate review-urile »

  Newsletter  

Abonează-te la acest newsletter pentru a primi ultimele noutăţi şi oferte despre Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca.